Un viatge planetari cap al meravellós món de la depuració de l’aigua

 

 

Dubtes y suggeriments

Com puc participar-hi?

El primer que has de fer és clicar amb el ratolí sobre el coet que apareix a la web, o bé a la paraula “Enlaira’t!” que trobaràs al menú. A partir d’aquí, emplena el petit formulari amb les teves dades, i comença la teva aventura!


He de fer el meu dibuix en un sol cop o puc començar-lo i acabar-lo en un altre moment?

Sí, pots començar-lo quan vulguis i guardar-lo sense acabar, per tornar a accedir-hi un altre dia o les vegades que vulguis i seguir decorant el teu planeta. Només has de tenir en compte que has d’acabar-lo al 100 % abans de la data de finalització del concurs, que pots consultar a les bases.


Com pot la meva mare o el meu pare autoritzar la participació?

És molt senzill:

- Si al registre has indicat el correu electrònic d’algun dels teus pares, rebran un correu per informar-los i només han de clicar-hi per validar la teva participació.

- Si no rebessin el correu, poden autoritzar la teva participació accedint des d’aquí: http://misiondepuracion.gal/autorizacion

- També poden autoritzar la teva participació a l’oficina d’Aqualia que desitgin.


Quan acaba el termini per participar en el concurs?

Pots consultar les dates de finalització del concurs a l’apartat "Durada del concurs" de les bases: http://misiondepuracion.gal/bases


Quan es donen a conèixer els guanyadors?

Durant el mes de juny de 2017, a través de la web, així com a les oficines d’atenció al client d’Aqualia. En funció del nombre de participants i el temps que requereixi la revisió i valoració dels treballs per part del jurat, la data de publicació dels guanyadors pot variar una mica, però la previsió és que sigui al mes de juny.


Com contacta Aqualia amb els guanyadors?

Una vegada que Aqualia dona a conèixer els guanyadors, un responsable d’Aqualia coordina la gestió de trucades personals a cada un dels guanyadors a través de les delegacions i zones territorials. El procés pot trigar un temps ja que, alhora, es coordinen els lliuraments de premis amb els ajuntaments, els centres escolars, etc.

 

Enlaira’t!
i comença el teu viatge planetari

 

Veure vídeo presentació